Werken bij Isatis Business Solutions

Teams & Vacatures

Data Solutions

Als business analist werk jij op het snijvlak van business en IT. Je hebt ervaring om met de business te schakelen om processen en systemen verder te optimaliseren en vorm te geven. Ben jij klaar voor de volgende stap in je carriere?

Volledige vacature

Als Data Engineer gebruik je Business Intelligence om data uit diverse databases te organiseren. Om dit te doen pas je jouw expertise toe om scripts en algoritmes te ontwikkelen, waarmee je de beschikbare data bij elkaar brengt.

Volledige vacature

Data Science

Als data scientist weet jij data om te zetten in voorspellingen en concreet advies. Je draait scherpe data analyses en neemt managers en stakeholders mee in je bevindingen. Je houdt van innovatie en voelt je thuis in een dynamische leeromgeving.

Volledige vacature

Als Machine Learning Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van machine learning-algoritmen en -modellen om klanten te helpen nieuwe inzichten te ontdekken en hun bedrijfsvoering te verbeteren.

Volledige vacature

Data Management

Als datamanager zorg je ervoor dat dataprocessen in organisaties op een efficiente wijze worden vormgegeven. Je bent een expert op het gebied van databeheer en zorgt voor een pragmatische vertaling daarvan.

Volledige vacature

Als Data Steward speel je een belangrijke rol bij het garanderen van de kwaliteit en integriteit van de gegevens en het ontwikkelen van datamanagementbeleid en -procedures bij onze klanten.

Volledige vacature

Agile Product Management

Als Product Owner speel je een cruciale rol in een agile project. Het is jouw taak omde wensen, eisen en verwachtingen van de opdrachtgever te vertalen in concrete taken voor een ontwikkelteam. Je bent de schakel tussen stakeholders en ontwikkelaars en bent verantwoordelijk voor de kwaliteit en inhoud van projecten.

Volledige vacature

Als Scrum Master ben je verantwoordelijk voor het leiden van scrumteams en het verbeteren van de agile werkwijze bij onze klanten. Je werkt samen met klanten om hun behoeften te begrijpen en om de agile werkwijze in te voeren en te verbeteren om hun bedrijfsdoelen te bereiken.

Volledige vacature

Our Office

Ons kantoor bevind zich in het bedrijfspark in Papendorp, Utrecht. Op vrijdagen komen we daar samen om te leren, te werken en te lunchen. Elk kwartaal houden we er een update om iedereen op de hoogte te stellen van de laatste ontwikkelingen in het bedrijf.

Kom met ons boulderen, padellen of borrelen.

Perks & Benefits

Wat bieden we jou?

Basisloon + uurbonus

Bij ons krijg je een vast basissalaris. Daarbovenop komt tot 70% van je gedeclareerde uurloon bij de klant.

Academy

Technologie ontwikkelt in een rap tempo door. Wij zorgen ervoor dat jij mee blijft ontwikkelen.

Vervoer

Je kunt bij ons voordelig een auto leasen of je kunt kiezen voor een NS business card.

Vakantie

Onze medewerkers kunnen zelf bepalen wanneer en voor hoelang zij op vakantie gaan.

Inspraak

We hanteren een platte hiërarchie, welke inhoud dat iedereen inzicht krijgt in de bedrijfsvoering.

Coaching

Wat zijn de volgende stappen in jouw carrière? Bespreek het met een persoonlijke coach.

Bereken jouw verdiensten

Kijk hoeveel jij verdiend afhankelijk van je ervaring, uurloon en gewerkte aantal uren per maand
Pricing Survey Form (#5)
85
160

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Bij Isatis Business Solutions zetten wij onze medewerkers voorop. We willen er zeker van zijn dat zij zich ondersteund voelen en bieden ze perspectief. Lijkt het jou wat om projectmatig voor grote klanten te werken? Solliciteer dan vandaag.

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Rene via:

Anne Klaver

Data Scientist

I am passionate about data science. I take pride in my programming abilities and I am a dedicated and analytical worker.

Kom in contact

Contact Form Demo