Expertise

Expertise

Bij Isatis Business Solutions kun jij aan de slag in je eigen expertise. Heb je al veel ervaring in Data Science? Of heb je altijd al veel affiniteit gehad met BI en kun jij niet wachten organisaties te adviseren met passende oplossingen? Wij vinden voor jou de best passende opdracht.

Het MicroStrategy Analytics Platform laat organisaties eenvoudig grote hoeveelheden data analyseren. Vervolgens zijn zakelijke inzichten snel door de gehele organisatie te delen, zodat collega’s direct actie kunnen ondernemen. Ons Analytics Platform biedt de benodigde rapporten en dashboards, laat gebruikers ad hoc analyses uitvoeren en hun inzichten altijd en overal eenvoudig delen. Met het MicroStrategy Mobile App Platform krijgen organisaties toegang tot een applicatie die rijk is aan informatie. Het biedt een perfecte combinatie van multimedia, transacties, analytics en op maat gemaakte workflows. Met het MicroStrategy Identity Platform bouwen organisaties zelf een veilige mobiele app voor identiteit en verificatie.

MarkLogic Corporation, de leverancier van een operationele en transactionele Enterprise NoSQL database, lanceert MarkLogic 9: de nieuwste versie van ‘s werelds beste database voor het integreren van datasilo’s. Met de nieuwe mogelijkheden voor data-integratie, -beveiliging en -beheer, helpt MarkLogic 9 organisaties om sneller, gemakkelijker en goedkoper een uniform en actueel 360-​​gradenbeeld van hun gegevens te krijgen, of het nu in de cloud of on-premises is. Hiermee kunnen ze de volgende generatie applicaties bouwen, zakelijke resultaten verbeteren, risico’s beperken en bedrijfskosten verlagen.

 

Het MarkLogic databaseplatform is het alternatief voor decennia oude relationele databases die op moeizame, tijdrovende ETL-tools (extract, transform, load) vertrouwen om data van silo’s te integreren. De MarkLogic 9 database biedt de flexibiliteit en schaalbaarheid van NoSQL, gecombineerd met robuuste zakelijke mogelijkheden waaronder gecertificeerde beveiliging en hoge beschikbaarheid. MarkLogic is gebaseerd op geavanceerde ondersteuning voor bitemporaal, semantiek en cloud, en versie 9 voegt daar nieuwe enterprise functies aan toe die gegevensintegratie vergemakkelijken, gegevensbeveiliging verbeteren en het beheer van databases efficiënter maken.

 

De belangrijkste nieuwe mogelijkheden zijn:

 • Snellere, eenvoudigere data-integratie:
  MarkLogic 9 introduceert mogelijkheden die uniek zijn in de databasemarkt en die de integratie van datasilo’s aanzienlijk vereenvoudigen.
 • Entity Services:
  stellen organisaties in staat om rommelige, steeds veranderende gegevensbronnen te beheren. Dit is mogelijk doordat zij een model en woordenschat kunnen definiëren om fysieke entiteiten als klanten, producten en hun onderlinge relaties te harmoniseren.
 • Optic: 
  is een revolutionaire nieuwe API waarmee ontwikkelaars hun gegevens kunnen bekijken als documenten, grafieken of rijen, wat een ongeëvenaarde flexibiliteit en efficiëntie oplevert.
 • Marktleidende gegevensbeveiliging:
  De nieuwe beveiligings- en privacyfuncties in MarkLogic 9 bieden ongekende mogelijkheden om gegevens veilig te gebruiken en delen.
 • Advanced Encryption:
  beschermt gegevens tegen hackers en interne bedreigingen met op standaarden gebaseerde versleuteling, geavanceerd sleutelbeheer en granulaire scheiding van rechten.
 • Element-level security:
  gaat verder dan de bestaande beveiliging op documentniveau, waardoor specifieke elementen van een document voor bepaalde gebruikers verborgen kunnen worden. De resulteert in een betere gegevensbescherming.
 • Redaction:
  voorkomt het lekken van gevoelige informatie zoals Burgerservicenummers (BSN) door deze specifieke informatie te verwijderen of te vervangen door andere waarden. Hiermee wordt het lekken van gevoelige gegevens voorkomen, maar belangrijker nog: het geeft bedrijven de garanties die ze nodig hebben om gegevens veilig te delen.

Duidelijke visie op SAS Business Analytics.

SAS Institute is een BI-leverancier die al sinds 1976 bestaat. Ze levert een palet aan bedrijfsbrede BI-oplossingen die door bijna alle grote, beursgenoteerde ondernemingen worden gebruikt. SAS ontwikkelde in al die jaren een duidelijke visie op Business Analytics. Die visie vind je terug in al haar producten. Ze gaat ervan uit dat BI-oplossingen gericht moeten zijn op ‘predict the future’ in plaats van ‘reporting the past’.

Azure is een set cloud-computingservice die constant blijft groeien en organisaties helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft de vrijheid om met favoriete hulpprogramma’s en frameworks toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk. Met Azure kun je het volgende:

 

 • Klaar voor de toekomst:
  Continue innovatie van Microsoft ondersteunt de ontwikkeling van vandaag en de productvisies van morgen. Gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen in de cloud, inclusief de meer dan 1000 nieuwe mogelijkheden die het afgelopen jaar zijn gepubliceerd.
 • Naadloos hybride opereren:
  On-premises, in de cloud en aan de rand. Azure is waar je gegevens zijn. Integreer en beheer je omgevingen met hulpprogramma’s en services die zijn ontworpen voor de hybride cloud. 
 • Bouwen op je eigen voorwaarden:
  Met een opensource-commitment van Azure en de ondersteuning voor alle computertalen en frameworks, kun je bouwen hoe je maar wilt en implementeren waar je maar wilt. 
 • Vertrouw op je cloud:
  Van meet af aan beveiligd, ondersteund door een team deskundigen en proactive, toonaangevende nalevingsstandaarden waarop bedrijven, overheden en start-ups vertrouwen.