Voor Professionals

Expertise

Bij Isatis Business Solutions kun jij aan de slag in je eigen expertise. Heb je al veel ervaring in Data Science? Of heb je altijd al veel affiniteit gehad met BI en kun jij niet wachten organisaties te adviseren met passende oplossingen? Wij vinden voor jou de best passende opdracht.


Ontwikkeling

Toe aan een nieuwe uitdaging? Wil je graag een afwisselende functie of juist niet? Doorgroeien als professional en als persoon? Wij geloven bij Isatis Business Solutions in de groei van onze mensen en van onze organisatie. Deze gaan namelijk hand in hand.

Wij investeren dan ook veel tijd in jouw ontwikkeling. Samen met jou gaan we kijken naar de middelen die jij nodig hebt om te groeien, waardoor een persoonlijk groeiplan ontstaat waar jij je in kunt vinden. Met behulp van gepersonaliseerde trainingen van zowel externe partijen als bekwame collega’s ondersteunen wij je om het maximale te bereiken.

Ben je nog niet zo ervaren, maar wil je graag veel leren en werkervaring opdoen? Dan past onze IBS Academy perfect bij jou. In deze IBS Academy bieden wij verschillende traineeships aan die jou maken tot een doorgewinterde professional. Tijdens een traineeships haal jij niet alleen alle benodigde certificaten, maar doe je tegelijkertijd werkervaring op bij een van onze opdrachtgevers.

Ontdek IBS Academy

Mogelijkheden

Werken vanuit jouw expertise, bij een organisatie die bij jou past. Bij Isatis Business Solutions zijn de mogelijkheden dan ook eindeloos. Ben jij al ervaren in je vakgebied? Neem dan contact met ons op om de opties te bespreken. Jij kan dan aan de slag bij een van onze vele opdrachtgevers, binnen verschillende sectoren.

Zodra een opdrachtgever gevonden is die bij jou past, ga jij gedurende een periode voor hen aan de slag. Jij gaat ervoor zorgen dat de problemen die zij hebben met BI en Big Data worden opgelost. Hoewel je individueel bij deze opdrachtgever wordt geplaatst, sta je er nooit alleen voor. Isatis Business Solutions en al jouw collega’s staan namelijk altijd klaar om jou te ondersteunen. Dit kan zijn in de vorm van een belletje, trainingen, gesprekken etc. Alles waar jij behoefte aan hebt.


Opdrachtgevers

Isatis Business Solutions is actief in verschillende sectoren. Wij werken daardoor samen met uiteenlopende opdrachtgevers. Wat deze opdrachtgevers echter allemaal gemeen hebben is een probleem met Business Intelligence en Big Data. Jij gaat voor hen dan ook dé oplossing verzorgen en ervoor zorgen dat de organisatie klaar is voor de toekomst.

Benieuwd naar de projecten die wij hebben verzorgd bij onze opdrachtgevers?

Ontdek Projecten

Stuur Ons Een Bericht