VacaturE

Growth Hacker / Data Scientist specialist 

Jij bent een specialist op het gebied van Growth Marketing met een specialisatie in Data Science. Jij kent het vak van marketing van binnenuit en weet dat het om de klant gaat. Het onderzoeken van klantsegmenten en personaliseren van klantreizen is iets dat je dagelijks doet. Jij draait scherpe data analyses en neemt managers en stakeholders mee in je rapportages. Je houdt van innovatie en het leren van nieuwe programmeertalen en tools.

Kom ons team versterken

Om ons team te versterken, verwachten wij dat je zowel ervaring hebt in marketing als in data science en dat jij juist excelleert in de combi van deze twee gebieden.

vacature growth hacker data scientist specialist IBS Isatis Business solutions

Wat ga je doen

 • Werken met interne en externe Growth marketeers om best practises op te leveren en strategische ideeën te ontwikkelingen en die om te zetten naar initiatieven die groei realiseren
 • Definiëren van KPI’s, succesfactoren, de OMTM en andere statistieken om conversie en NPS ratio’s te optimaliseren door de gehele linie van digitale kanalen 
 • Datamodellen bouwen, zoals een Customer Lifetime Value model
 • Werken met multidisciplinaire teams en datagedreven organisaties, waaronder mooie merken en organisaties met maatschappelijke relevantie als ABN Amro, Achmea en de Belastingdienst.
 • Frontrunner zijn op nieuwe technologieën
  Creatieve en analytische oplossingen ontwikkelen voor tal van complexe datavraagstukken
 • Consultants ingezet – 70%
 • Tevreden klanten- 93%
 • Tevreden Consultants – 91%
 • Tevreden Consultants – 91%
 • Tevreden Consultants – 91%
 • Tevreden Consultants – 91%

Growth Hackers in ons team

Maak kennis met ons team van specialisten en kom in contact met ze.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Managing Partner

Elien van Riet

Elien van Riet

Lead Marketing- & Customer Intelligence

Froke Gilsing

Froke Gilsing

Business Partner

Over IBS

Wij geloven in het leveren van waarde. Impact maken met big data. Excelleren in je eigen vakgebied en daarin je team en organisatie meenemen. Real value by real people.

Business intelligence, data science, marketing- en customer intelligence, robotic process automation is wat wij doen. Wij selecteren ondernemende consultants die doorzetten en staan voor kwaliteit, transparantie en duidelijkheid.

Ondernemerschap en spirit zijn erg belangrijk, want je beslist mee in je volgende opdracht en klant. Isatis Business Solutions bied jou een midlance model: in dienst mét bonus. Met je midlance contract verdien je 70% van je uurtarief en beslis je mee in je volgende opdracht en klant.

Met onze IBS Academy bieden we jou een online omgeving met verschillende ontwikkel modules. Hiermee zorgen we ervoor dat je met geavanceerde technologieën excelleert in het werkveld.

Tot slot is Yellow Friday een wekelijkse ontmoetingsplek voor alle consultants om samen te sporten, lunchen en chillen. Dus, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan.

Onze projecten

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.
Bekijk hier ons Diversiteits-statement.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?