VacaturE

Data Engineer

Voor ons data solutions team zijn wij op zoek naar ervaren data engineers.

Als data engineer speel je een cruciale rol in het bouwen en onderhouden van data-infrastructuur, -architectuur en -processen. Je bent verantwoordelijk voor het ontwikkelen, testen, implementeren en onderhouden van gegevensoplossingen, inclusief databases, data-pipelines en datawarehouses. Je werkt veelal nauw samen met data-analisten en data scientists en communiceert met stakeholders om te begrijpen welke gegevens nodig zijn en hoe deze kunnen worden geleverd om bedrijfsdoelstellingen te ondersteunen. 

Yellow Friday

Elke vrijdag is ons kantoor in Utrecht een ontmoetingsplek voor alle consultants om samen te sporten, lunchen en te socializen.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.

Coach voor persoonlijke groei

‘Consultants op weg helpen om beter te functioneren. Coaching is het mooiste vak dat er is.’, Sahar Abdelharim, top-level coach.

Eén-op-één coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces en gaat om jou als consultant. Je boekt persoonlijke groei middels gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?