VacaturE

Is data jouw passie? Lees dan snel verder!

Isatis Business solutions bouwt aan software om de top 500 bedrijven in Nederland te ondersteunen bij efficiëntere bedrijfsvoering en het leveren van datagedreven inzichten. Rapportages en BI vormen daar een belangrijke rol in. Daarom is DataWareHousing een essentieel onderdeel van het werkveld. Het datalandschap is de afgelopen jaren gegroeid tot een volwassen speelveld waar meerdere technieken op losgelaten kunnen worden . Daarom zijn wij op zoek naar Business Intelligence engineers en Business Intelligence developers.

Kom ons team versterken

Als BI Developer help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements te vertalen naar BI/reporting oplossingen. Het domein daarbinnen is heel divers. Je bent een belangrijke schakel tussen de business en de development-teams op het gebied van data. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Je bent de specialist in het analyseren van (big) data, met ruime ervaring in het ontwikkelen van (voorspellende) modellen. Daarnaast zorg je samen met je collega’s van het BI-team voor de (door)ontwikkeling van verschillende datawarehouses en datalakehouses: architectuurkeuzes, nieuwe technieken, etc. Jij maakt onze klanten blij door complexe zaken eenvoudig te maken.

Wat ga je doen

 • Het analyseren van complexe vraagstukken op het gebied van BI

 

 • Het modelleren van data en opleveren van rapportages, oa ook met visualisaties.

 

 • Verder ontwikkeling van ons datawarehouse: architectuurkeuzes, nieuwe technieken

 

 • Contact met interne en externe stakeholders.

 

 • Jij maakt onze klanten blij door complexe zaken eenvoudig te maken.

BI Developers in ons team

Maak kennis met ons team van specialisten en kom in contact met ze.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Managing Partner

Elien van Riet

Elien van Riet

Lead Marketing- & Customer Intelligence

Froke Gilsing

Froke Gilsing

Business Partner

Wat biedt Isatis Business solutions jou?

 • Een goede werk-privé balans; de mogelijkheid om 32, 36, of 40 uur te werken;
 • Een werkplek bij de klant of op een toplocatie, gunstig gelegen bij de snelwegen en een perfecte verbinding met centraal station Utrecht
 • Je werkt bij ons op de midlance methode (70/30)waarbij de meeste opbrengst van het bedrijf ook naar de medewerker gaat
 • Je werkt met de nieuwste technieken in een echte developer cultuur en ontwikkelt software met een doel;
 • Een persoonlijk budget voor opleidingen

 • Een omgeving waarin je maximaal wordt uitgedaagd om jezelf te ontwikkelen door middel van opleidingen en trainingen;
 • De mogelijkheid om actief mee te denken over oplossingen in een organisatie waarbij iedereen zichzelf kan zijn;
 • Yellow Friday; lekker sporten, , Flex werkplekken, gezond lunchen en afsluiten met een gezellig biertje in ons fijne kantoor in Utrecht 
 • Behulpzame en gepassioneerde collega’s en leuke events en activiteiten door het jaar heen.

Over IBS

Wij geloven in het leveren van waarde. Impact maken met big data. Excelleren in je eigen vakgebied en daarin je team en organisatie meenemen. Real value by real people.

Business intelligence, data science, marketing- en customer intelligence, robotic process automation is wat wij doen. Wij selecteren ondernemende consultants die doorzetten en staan voor kwaliteit, transparantie en duidelijkheid.

Ondernemerschap en spirit zijn erg belangrijk, want je beslist mee in je volgende opdracht en klant. Isatis Business Solutions bied jou een midlance model: in dienst mét bonus. Met je midlance contract verdien je 70% van je uurtarief en beslis je mee in je volgende opdracht en klant.

Met onze IBS Academy bieden we jou een online omgeving met verschillende ontwikkel modules. Hiermee zorgen we ervoor dat je met geavanceerde technologieën excelleert in het werkveld.

Tot slot is Yellow Friday een wekelijkse ontmoetingsplek voor alle consultants om samen te sporten, lunchen en chillen. Dus, ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Reageer dan.

Onze projecten

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.
Bekijk hier ons Diversiteits-statement.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?