VacaturE

BI developer

Als BI-consultant help je onze klanten complexe vraagstukken en business requirements te vertalen naar oplossingen. Je levert hoogwaardige diensten en zoekt naar duurzame oplossingen voor specifieke uitdagingen van de opdrachtgever. Met jouw technische kennis, inzicht, werkervaring en communicatieve vaardigheden weet je ingewikkelde situaties snel te analyseren. Jij maakt de klant blij door complexe zaken eenvoudig te maken. Dat is jouw passie!

Yellow Friday

Elke vrijdag is ons kantoor in Utrecht een ontmoetingsplek voor alle consultants om samen te sporten, lunchen en te socializen.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.

Projecten

De Volksbank

Casus

Ontwikkelen nieuwe data warehouse voor de volksbank

Op basis van een bronanalyse wordt de data uit het Force systeem één-op-één ontsloten naar de Teradata EDV laag (de Elementaire DataVault laag) van het datawarehouse. Om dit realiseren is ETL (Extract – Transform – Load) gebouwd voor het inladen van deze data. Vervolgens zijn met SAP Powerdesigner de mappings gemodelleerd tussen de EDV laag naar het nieuwe datawarehouse datamodel. Dit nieuwe datawarehouse datamodel is gebaseerd op het Teradata FSDM datamodel (Financial Services Data Model).

Belastingdienst

Casus

Vernieuwing informatieproducten en koppeling aan databronnen

Van behoefteverkenning en requirements ophalen, het selecteren van de relevante data, deze koppelen, structureren, analyseren, automatiseren, testen om vervolgens een heldere visualisatie op te leveren. Onze consultant voelt goed aan wat de Belastingdienst nodig heeft en vertaalt dit naar informatiebehoeftes en analytische oplossingen. Hij combineert zijn breed kennis van ontwerpen, vernieuwen, analyseren en programmeren om bestaande informatieproducten een nieuw leven te geven.

Achmea Bank

Casus

Agile transformatie en proces optimalisatie bij de Achmea Bank

Onze data solutions consultant maakt deel uit van een Agile Scrum ontwikkel team dat zich bezig houdt met het ontsluiten van bank data van zowel externe als interne partijen. Naast het begeleiden van de Product Owners en het team Agile/scrum is hij werkzaam aan integrale verbeter trajecten en proces optimalisatie voor zowel de business, de ontwikkelaars en de data.

Coach voor persoonlijke groei

‘Consultants op weg helpen om beter te functioneren. Coaching is het mooiste vak dat er is.’, Sahar Abdelharim, top-level coach.

Eén-op-één coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces en gaat om jou als consultant. Je boekt persoonlijke groei middels gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?