Binnen Big Data hebben we te maken met NoSQL-gegevens. Het gaat hier om ongestructureerde data en deze groep gegevens beslaat ruim driekwart van alle data die er is. Isatis Business Solutions werkt graag met NoSQL-data, juist omdat deze zoveel inzicht geeft. Meer dan ooit kunnen we het gedrag van de consument voorspellen en data inzetten om bedrijfsprocessen effeciënter in te richten.

 

Wat is NoSQL?

NoSQL betekent Not Only SQL, in feite dekt NoSQL dus de hele lading data: die op SQL basis en de rest. Ongestructureerde data is per definitie NoSQL. Het verzamelen van die ongestructureerde data gaat anders in zijn werk dan bij gestructureerde data. Daar waar die gestructureerde of SQL-data netjes in een schema past, werkt de tegenhanger schemaloos. Hierdoor worden er weinig eisen en structuur gevraagd van gegevens en zijn de mogelijkheden dus groter.

 

Isatis Business Solutions

Wij hebben professionals in huis, die al jarenlang voorloper zijn in de wereld van de ongestructureerde data. Als geen ander weten zij hoe je data in kan zetten, met winst als doel. De winst zit hem in efficiency, meer kennis, tijdbesparing en natuurlijk in het financiële plaatje. Om data goed te analyseren heb je de juiste software nodig. Wij werken met Marklogic én met specialisten binnen dit vakgebied. Want het verzamelen van gegevens is één ding, maar onze mensen weten wat data ons vertelt en hoe je er maximaal gebruik van kan maken.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?