In de wereld van Big Data en NoSQL is Marklogic dé database. Data wordt eenvoudig opgeslagen, gemanaged en weer opgezocht. Dit maakt Marklogic ideaal voor grote hoeveelheden, heterogene data. Meerdere systemen om data te verwerken zijn niet meer nodig, alle verschillende soorten data kunnen in één enkel platform worden verwerkt. Dit betekent flexibiliteit, kwaliteit en besparing.

 

Isatis Business Solutions en MarkLogic

Ruime ervaring met Marklogic zorgde ervoor dat we zeker wisten dat dit hét data platform is waar wij mee willen werken. In de relatief nieuwe wereld van ongestructureerde data is Isatis Business Solutions een van Nederlands eerste partners voor Marklogic.

Met dit data platform krijgt data meer context, omdat je semantische verbanden kan leggen. Grote hoeveelheden gegevens – documenten, website analytics, tweets, gestructureerde data uit het verleden, etc. – kunnen met elkaar vergeleken worden en dat geeft meer mogelijkheden. Vergeleken met andere NoSQL databases is Marklogic zeer professioneel. Dat is dan ook de reden dat wereldwijd vele grote bedrijven al met ze in zee zijn gegaan.

Wil je weten wat wij met Marklogic voor jullie organisatie kunnen betekenen? Neem contact op en samen zorgen we voor winst door Big Data.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?