Wij bieden tijdelijk een introductiekorting aan op de eerste drie maanden van de detachering. Zo kunnen we deze bijzondere tijd samen zo goed en scherp mogelijk invullen. Bekijk hier de technische specificaties van de beschikbare consultants.

Onze 35 hoogopgeleide consultants zijn actief gedetacheerd bij de top 500 bedrijven van Nederland. Big data segmenten waar wij ons in bewijzen zijn:

– Business intelligence analytics

– Datascience en Artificial Intelligence

– Marketing- en Customer Intelligence

Het type professional wat de top aan Nederlandse bedrijven op dat moment nodig hebben verschilt per project. Het kan namelijk zo zijn dat een professional de kwaliteit van brondata inzichtelijk moet maken met behulp van data-profiling, of dat er met behulp van degradatie modellen een “slim” onderhoudsconcept ontwikkeld moet worden. U begrijpt dat het type professional bij beide projecten totaal verschillend moet zijn en er verschillende vaardigheden worden verlangd en ook nodig zijn om het project succesvol af te ronden.

Wij detacheren dan ook de specialistische en ervaren mensen die onze opdrachtgevers op dat moment nodig hebben, volledig passend bij het project dat uitgevoerd moet worden.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?