Big Data is een belangrijk onderdeel van bedrijfsvoering, marketing en wetenschap. Om data voor je te laten werken, moet eerst de juiste data geïnventariseerd worden, interne gegevens én externe. Data Mining haalt data binnen, die antwoord kunnen geven op de relevante vragen. Data Discovery spoort de data op.

Weet ook welke vragen beantwoord kunnen worden door data. Isatis Business Solutions helpt bij het formuleren van de vragen en zorgt voor antwoorden. Van Data Mining tot winst, kwaliteit en effeciency: wij zijn dé partner in Big Data.

 

Wat is Data Mining?

Als er in één of meerdere verzamelingen van gegevens – Data Warehouses – wordt gezocht naar specifieke gegevens, wordt dat Data Mining genoemd. De relevante informatie die naar boven komt, wordt opgeslagen in een Data Lake. Vanuit deze “werkplaats” wordt geanalyseerd en patronen worden blootgelegd. De relevante informatie, die een patroon geeft, gebruikt een organisatie voor het verbeteren van processen. De gegevens waarmee we werken, heeft een organisatie al in huis of het kunnen externe data zijn, maar meestal beide.

 

Data Discovery

Met Data Discovery bepalen we welke data doorgespit moet worden. Omdat de hoeveelheid gegevens inmiddels zo groot is geworden, zijn er nieuwe methoden nodig om data te analyseren. Isatis Business Solutions wil graag iedere connectie tussen data kunnen gebruiken, om zo de gegevens optimaal te laten werken voor een organisatie. Dat is de reden dat we met semantische Data Discovery werken, ook bekend als ongestructureerde data of NoSQL. Het voordeel hiervan is dat je grotere hoeveelheden aankan en een grotere diversiteit.

Wij kunnen ook uw organisatie verder helpen in de wereld van Big Data. We kijken samen welke vragen u beantwoordt wilt hebben en wij zorgen dat data de antwoorden geeft. Deze antwoorden worden ingezet bij interne processen en voor marketingdoeleinden.

Neem contact op met ons en we kijken graag wat we kunnen betekenen voor uw organisatie.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?