Zorg dat je een voorloper bent in de markt en gebruik Big Data om het competitieveld in kaart te brengen. Isatis Business Solutions gebruikt interne gegevens, maar ook markt- en consumentendata buiten jullie organisatie. Competitive intelligence gaat om het verzamelen, analyseren en inzetten van die data. Patronen kunnen het gedrag van de consument en de competitie voorspellen. Met die patronen kan je de consument meer op maat benaderen, hetgeen voor een prettigere customer journey zorgt, wat zich vertaalt in conversietoename.

 

Marktonderzoek

Wie Competitive Intelligence zegt, zegt al snel marktonderzoek. Echter, Competitive Intelligence gaat een aantal stappen verder. Een traditioneel marktonderzoek geeft inzicht in de situatie op dat moment. Bij Competitive Intelligence werken we met Big Data, die continue ververst worden. Op deze manier kan je veel meer gegevens analyseren en heb je een realtime beeld van de situatie. Marktonderzoek mag dan een minder grote investering zijn, uiteindelijk haal je ook minder uit een dergelijk onderzoek en moet je het na afzienbare tijd herhalen. Echte Competitive Intelligence is duurzaam.

 

Competitive Intelligence Met Isatis Business Solutions

Basis voor ieder project dat wij starten is een kick-off. Jullie vertellen wat jullie willen van een Competitive Intelligence project. Wij vertellen over de mogelijkheden. Samen komen we tot duidelijk geformuleerde vragen. Op basis van de vragen zorgen wij voor de juiste data en analyseren en interpreteren we deze data, zodat er naast een duidelijke vraagstelling, ook een duidelijk antwoord komt. Antwoorden waarmee je iets kunt en die uiteindelijk zorgen voor winst.

Werken met Big Data is onze core business. Ongestructureerde data is key. Dat wil zeggen dat we vele soorten data met elkaar kunnen vergelijken. En dat is optimaal, want er is meer data en meer verscheidenheid in data dan ooit, en dat wordt iedere dag meer. Neem contact met ons op voor een kennismakingsgesprek, want samen werken we aan toekomstbestendige Competitive Intelligence.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?