Alle data die vandaag de dag voor handen is, geeft veel informatie die in het voordeel van een organisatie werkt. Het verzamelen van de gegevens, deze omzetten naar informatie – zoals patronen – en van daaruit strategieën ontwikkelen, heet Business Intelligence.

Isatis Business Solutions helpt bedrijven en organisaties met deze vraagstukken én, minstens zo belangrijk, met de antwoorden.

 

De Winst van Business Intelligence

Voor iedere organisatie kan Business Intelligence een waardevolle bijdrage leveren. Zo wordt Big Data ook in de wetenschap en het onderwijs gebruikt. Business Intelligence kan ervoor zorgen dat ziektes in een vroeg stadium worden opgespoord en het kan bijwerkingen van medicijnen in kaart brengen. In de zakelijke wereld kan Business Intelligence gericht zijn op bedrijfsprocessen, maar ook op marketing. Processen worden meer op maat gemaakt, omdat je een effectief management informatie systeem hebt. Binnen je uitingen naar de consument kan je veel meer gepast werken, waardoor de customer journey als prettiger wordt ervaren. Uiteindelijk vertaalt zich dit in effeciency en conversie.

 

Isatis Business Solutions

Met een team van zeer ervaren professionals staan wij voor een constructieve aanpak van ongestructureerde data en Business Intelligence. Met het systeem van Marklogic, kunnen immense grote hoeveelheden data bewaard, gezocht en geanalyseerd worden. De semantische manier van data koppelen geeft meer mogelijkheden dan ooit. Het is de overtreffende trap van een management informatie systeem!

Als je alle data van de wereld tot je beschikking zou hebben, op welke vraag zou je een antwoord willen hebben?

Isatis Business Solutions adviseert over de mogelijkheden en zorgt voor een toekomstgerichte aanpak van Big Data. Wil je meer weten? Dat komt goed uit, want wij kijken graag met jou waar jullie kansen liggen.

Stel ons direct een vraag!

Vragen of meer Informatie?