Case

Volksbank

Wij hebben al vele jaren ervaring binnen de sector en met onze specialisten helpen wij iedere organisatie graag stappen te maken en zich klaar te maken voor de toekomst. Samen met onze consultants werken we aan uiteenlopende uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in verschillende segmenten.

Doel

Ontwikkelen nieuwe data warehouse voor de volksbank 

Sector

Transport

Periode

September 2020 – Februari 2021

Case omschrijving

Op basis van een bronanalyse wordt de data uit het Force systeem één-op-één ontsloten naar de Teradata EDV laag (de Elementaire DataVault laag) van het datawarehouse. Om dit realiseren is ETL (Extract – Transform – Load) gebouwd voor het inladen van deze data. Vervolgens zijn met SAP Powerdesigner de mappings gemodelleerd tussen de EDV laag naar het nieuwe datawarehouse datamodel. Dit nieuwe datawarehouse datamodel is gebaseerd op het Teradata FSDM datamodel (Financial Services Data Model).

FSDM is een industrie breed logisch datamodel voor financiele instellingen en verzekeringsmaatschappijen. Tools en methodieken: Teradata, MSSQL, Powercenter, Sap PowerDesigner, Bitbucket, Sourcetree, Jenkins, Datavault en 3NF

Uitdagingen voor het team liggen op het terrein van deadlines, hoe om te gaan met de duale periode (een periode waar zowel het oude bronsysteem als het nieuwe bronsysteem beide actief zijn) en hoe zorgen we ervoor dat de impact op de bestaande rapportageketen zoveel mogelijk beperkt blijft.

Real Value By Real People

” Big data processen coderen het verleden. Ze bedenken niet de toekomst. Hiervoor is morele verbeeldingskracht nodig. Iets dat alleen mensen kunnen leveren.’ – Cathy O’Neil

Maurice Mertens Cases IBS Isatis business solutions

Maurice Mertens

Cases

ABN AMRO – Belastingdienst – Achmea

Kennis

ABN AMRO – Belastingdienst – Achmea

Specialisatie

ABN AMRO – Belastingdienst – Achmea

Bekijk andere cases

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.
Bekijk hier ons Diversiteits-statement.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?