Case

Belastingdienst 

Wij hebben al vele jaren ervaring binnen de sector en met onze specialisten helpen wij iedere organisatie graag stappen te maken en zich klaar te maken voor de toekomst. Samen met onze consultants werken we aan uiteenlopende uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in verschillende segmenten.

Doel

Ontwikkelen nieuwe data warehouse voor de volksbank 

Sector

Transport

Periode

September 2020 – Februari 2021

Case omschrijving

In de rol van rapportage analist is Mario Jocovic bij de Belastingdienst DF&A enkele tientalen informatieproducten aan het vernieuwen door deze opnieuw te bouwen en/of te koppelen aan nieuwe databronnen.

Mario is betrokken bij alle ontwikkelfases: van behoefteverkenning en requirements ophalen, het selecteren van de relevante data, deze koppelen, structureren, analyseren, automatiseren, testen om vervolgens een heldere visualisatie op te leveren. Hij voelt goed aan wat de Belastingdienst nodig heeft en vertaalt dit naar informatiebehoeftes en analytische oplossingen. Hij combineer zijn breed kennis van ontwerpen, vernieuwen, analyseren en programmeren om bestaande informatieproducten een nieuw leven te geven.

Real Value By Real People

” Big data processen coderen het verleden. Ze bedenken niet de toekomst. Hiervoor is morele verbeeldingskracht nodig. Iets dat alleen mensen kunnen leveren.’ – Cathy O’Neil

Mario Jocovic Cases IBS Isatis business solutions

Mario Jocovic

Cases

Belastingdienst Data Fundamentals & Analytics 

Kennis

Microsoft Azure gecertificeerd – Power BI Gecertificeerd

Specialisatie

Ondernemend karakter, Kennis en ervaring met meerdere analytic tools

Bekijk andere cases

Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit laborum. Sed ut perspiciatis unde omnis.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.
Bekijk hier ons Diversiteits-statement.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?