Wij geloven dat verantwoord gebruik van data en data-technologie cruciaal is voor een sociale en rechtvaardige wereld

Bedrijfsvoering is een kwestie van geven en nemen, zowel binnen ons bedrijf als daarbuiten. Daarbij staan thema’s als duurzaamheid, ethiek en onderwijs centraal.

Duurzaamheid

Wij zetten ons in voor een duurzame bedrijfsvoering die aansluit op de behoeften van het heden en de toekomst. Om dit te waarborgen faciliteren wij continuous learning. Ook stellen wij alleen elektrische leaseauto’s beschikbaar aan ons personeel.

Data ethiek

Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het data domein. Wij zetten in op rechtvaardig, transparant databeleid. Door middel van evenementen zoals het Inspiratiediner blijven wij onszelf en andere bedrijven handvaten te bieden om ethisch te handelen.

Onderwijs

Onze jeugd is de toekomst- en die toekomst is digitaal. Daarom werken wij samen met scholen om schoolgaande kinderen over data te leren. Wij zijn reeds begonnen met het organiseren van de ‘Wat is Data dag?’ Tijdens dit evenement verzorgen we interactieve workshops.

Kom in contact

Contact Form Demo
Rene de Jongh

Management Team IBS

Froke Gilsing

Management Team IBS

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Rene via:

Anne Klaver

Data Scientist

I am passionate about data science. I take pride in my programming abilities and I am a dedicated and analytical worker.

Kom in contact

Contact Form Demo