Isatis Business Solutions

Isatis Group bestaat uit verschillende business units en werkt daarmee aan diverse ICT-oplossingen. Iedere business unit is georiënteerd op een apart product en heeft zeer specifieke kennis hiervan. De gemene deler is digitale innovatie.
Voor Isatis Business Solutions zijn professionals aangetrokken met jarenlange ervaring binnen BI. Tezamen zetten we een sterke organisatie neer met een gedreven karakter en uitdagende groeidoelstelling.

BUSINESS SOLUTIONS EXPERTISE

Big Data is het speelveld waarin Isatis Business Solutions opereert. Onze professionals hebben gewerkt met uiteenlopende organisaties - groot MKB, groot zakelijk, diverse branches - aan uiteenlopende vraagstukken. Natuurlijk is het werken met gestructureerde data altijd een belangrijke tak van sport geweest. Echter, de laatste jaren groeit de hoeveelheid en het soort data en daarmee de mogelijkheden, maar ook de complexiteit. Isatis Business Solutions zet deze complexiteit om in cijfers die voor een organisatie werken. Met de specifieke kennis en software brengen we een semantische structuur aan en geven de data de juiste antwoorden.

Isatis Business Solutions helpt graag met het formuleren van de vragen en het verkrijgen van de antwoorden om doelstellingen sneller en effectiever te realiseren.


Meer weten over onze projecten?

Ontdek ze hier en bekijk onze projecten op het gebied van o.a. Smart Maintenance, Predictive Models en Sensoren.