Webinar Data Science van Team tot Boardroom

DennisKruijer_Datascience

Data science van team tot boardroom in 60 min

 

Data science brengt in een sneltreinvaart een wereldwijde revolutie teweeg. Dit daagt managers en experts uit om actie te ondernemen en hun teams op te leiden. In dit webinar Data science van Team tot Boardroom introduceren we data science en gaan we in op de business value die datascience kan opleveren. Use cases van VodafoneZiggo en Alliander komen aan bod met toepassingen van automatisering, predictive maintenance en remote sensing.

– Wat is datascience

– Business value van data science

– Teambreed opzet datascience proces

– Wie is de data scientist

– Datascience in het grote plaatje

– Next steps

Veel datascience projecten komen niet verder dan een mooi datamodel in Python. Voor het in productie brengen van data science is draagvlak nodig binnen je bedrijf. Ben je klaar om data science onder controle te krijgen en op een verantwoorde manier te laten groeien binnen je bedrijf?

Reserveer je plaats

Bio Dennis Kruijer

Wat is een strak dashboard als de kwaliteit van de onderliggende data gebrekkig is? En hoe kan je een voorspelling doen over toekomstige scenario’s? Als Data Scientist/Data Engineer hou ik mij met dit soort vraagstukken bezig. Zo heb ik bij Alliander in een R omgeving de back end ontwikkeld voor een applicatie die geo-informatie in kaart bracht en bij VodafoneZiggo in een Python omgeving een data pipeline opgezet om data op te halen van externe apparaten.