Over IBS

Overzicht

Over IBS

Bij Isatis Business Solutions opereren wij in het veld van Big Data en Business Intelligence. Samen met onze professionals werken we aan uiteenlopende projecten voor onze opdrachtgevers. Wij zorgen ervoor dat u weer grip krijgt op uw Big Data door middel van BI en Big Data toepassingen.

Wij bieden dan ook niet alleen de optie tot volledige BI oplossingen, daarnaast bieden wij ook ondersteuning in de vorm van consultancy, detachering en business solutions. Op deze manier werken we samen met onze opdrachtgevers om tot de best mogelijke BI en Big Data oplossingen te komen. Wij hechten veel waarde aan een persoonlijke band met onze opdrachtgevers, waarbij we er samen voor gaan om de organisatie als geheel te verbeteren.

Naast het feit dat wij vele professionals in dienst hebben met uitgebreide en specialistische kennis, bieden wij ook de optie aan jong professionals om zich via de IBS Academy te ontpoppen tot BI/ Big Data experts van de toekomst.

Innovatieve Oplossingen

Op Maat Advies

Krijg Grip op Big Data

IBS Academy

Opgeleid worden tot professional van de toekomst?

  • Traineeship MarkLogic

    Tijdens de opleiding word je in de eerste maand wegwijs gemaakt in de basisprincipes van MarkLogic. Vervolgens werk je als Marklogic Developer mee aan de ontwikkeling van een Marklogic Approved Application.

  • Traineeship Microsoft Power BI

    Power BI is een business analytics tool die inzichten levert in de gehele organisatie. Met de tool kun je duizenden gegevensbronnen inzichtelijk maken, data vereenvoudigen en ad-hoc analyses sturen. Met gepersonaliseerde dashboards ben jij in staat jouw unieke visie op het bedrijf los te laten.

  • Traineeship MicroStrategy

    There’s nothing more powerful than an organization that’s aligned and propelled by real-time information.  Na de opleiding ben jij in staat om voor organisaties transformerende toepassingen te bouwen en te implementeren die de kwaliteit van informatie doen toenemen, processen zullen versnellen en omzetten zullen verhogen.