Over IBS

Wij werken door in tijden van COVID-19 en brengen ook op afstand REAL VALUE BY REAL PEOPLE. Isatis Business Solutions zet complexe data om in oplossingen. Wij zijn een gespecialiseerd consulting company dat opereert in het speelveld van Big Data. Samen met onze 35 professionals werken we voor mooie organisaties in alle segmenten aan Business Intelligence, Data Science, Customer- en Marketing Intelligence.

Wij leveren op maat in de vorm van detachering of consultancy. Voor een intake kunt u bij ons terecht middels een Quick Scan, BI Maturity Model, Value Proposition Canvas of Customer Journey Map. Met deze oplossingen zorgen we ervoor dat u meer inzichten verkrijgt in uw business KPI’s. Isatis Business Solutions heeft een bewezen track record bij 20+ bedrijven in de bancaire-, verzekerings-, retail-, productie- en de publieke sector.

Naast het feit dat wij professionals in dienst hebben met uitgebreide en specialistische kennis en ervaring, bieden wij ook de optie aan jong professionals om zich via de IBS Academy te ontpoppen tot BI/ Big Data experts van de toekomst. Dit Young Professional programma geeft de klant de mogelijkheid om jong BI/Data talent aan te nemen.

Tot slot hechten wij veel waarde aan een persoonlijke band met onze opdrachtgevers. Wij staan voor onze kernwaarden kwaliteit, transparantie, duidelijkheid en doorzettingsvermogen,

REAL VALUE BY REAL PEOPLE.

Innovatieve Oplossingen

Op Maat Advies

Krijg Grip op Big Data

IBS Academy

Opgeleid worden tot professional van de toekomst?

  • Traineeship MarkLogic

    Tijdens de opleiding word je in de eerste maand wegwijs gemaakt in de basisprincipes van MarkLogic. Vervolgens werk je als Marklogic Developer mee aan de ontwikkeling van een Marklogic Approved Application.

  • Traineeship Microsoft Power BI

    Power BI is een business analytics tool die inzichten levert in de gehele organisatie. Met de tool kun je duizenden gegevensbronnen inzichtelijk maken, data vereenvoudigen en ad-hoc analyses sturen. Met gepersonaliseerde dashboards ben jij in staat jouw unieke visie op het bedrijf los te laten.

  • Traineeship MicroStrategy

    There’s nothing more powerful than an organization that’s aligned and propelled by real-time information.  Na de opleiding ben jij in staat om voor organisaties transformerende toepassingen te bouwen en te implementeren die de kwaliteit van informatie doen toenemen, processen zullen versnellen en omzetten zullen verhogen.