BI & Data Consultancy

Onze specialisten voorzien organisaties in hun behoeften op het gebied van data. Deze behoeften zijn voor elk bedrijf anders; daarom hebben wij meerdere teams van consultants met diverse achtergronden. Samen met onze hen werken we aan uiteenlopende uitdagende projecten voor opdrachtgevers in verschillende segmenten.

Learning tracks

Door onze specialisten samengesteld om jouw leerproces te faciliteren. Start met de fundamentals en specialiseer je verder in Data Science, Data Analytics, Data Architecture of Business Intelligence.

Young Professionals programma

Ben je net afgestudeerd en mis je werkervaring? Wij helpen je op weg met een vliegende start van je carrière. Download de brochure voor meer informatie.

Whitepapers

Download hieronder onze whitepapers over Data Governance, BI Tools of Data Strategie voor Digitale Transformatie.

IBS Acadamy - Isatis Business Solutions

Coach voor persoonlijke groei

Consultants op weg helpen om beter te functioneren. Coaching is het mooiste vak dat er is.’, Sahar Abdelharim, top-level coach.

Eén-op-één coaching is een persoonlijk ontwikkelingsproces en gaat om jou als consultant. Je boekt persoonlijke groei middels gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken.

Kom in contact

Contact Form Demo

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Rene via:

Anne Klaver

Data Scientist

I am passionate about data science. I take pride in my programming abilities and I am a dedicated and analytical worker.