TRAINEES MicroStrategy

In samenwerking met MicroStrategy bieden wij u de mogelijkheid om verschillende MicroStrategy Trainees in dienst te nemen. Onze trainees kunnen op verschillende manieren waardevol zijn voor uw organisatie. Zo zijn zij in staat om veranderingen tot stand te brengen en een frisse blik te werpen op de bestaande MicroStrategy toepassingen binnen uw organisatie. 

MICROSTRATEGY TRAINEES

U kunt onze trainees op verschillende manieren inzetten. Wij kijken daarbij samen met u hoe we de toegevoegde waarde maximaal kunnen vergroten zodat zij optimaal benut worden. Om te kunnen bepalen welke trainee het best bij u past, bepalen we gezamenlijk welke doelstellingen u heeft op het gebied van MicroStrategy. Hierna bekijken we welke competenties hiervoor benodigd zijn, waarna de best passende trainee aan u wordt gekoppeld. 

INTERESSE

Heeft u interesse in een frisse blik op al uw MicroStrategy toepassingen? Of heeft u nog vragen over de MicroStrategy Trainees? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met u op.

ZELF EEN TRAINEESHIP VOLGEN?

Uiteraard bieden wij de mogelijkheid op het volgen van verschillende traineeships. Ontdek hier meer informatie over de traineeships op het gebied van MicroStrategy, Power BI en MarkLogic.