.Net Developer

Werken met Big Data is een specialisme. Isatis Business Solutionas werkt daarom met de beste professionals en zo kunnen we onze klanten zo goed mogelijk van dienst zijn. Onze .NET Developers weten hoe je Big Data vertaalt naar back en front-end oplossingen. 

ONZE MENSEN

Isatis Business Solutions vindt het belangrijk dat een .NET Developer een duurzame rol vervult in een traject. Het zijn daarom niet ontwikkelaars die enkel en alleen maar met data bezig zijn. Ze hebben inzicht in de doelstelling en voelen zich verantwoordelijk voor het behalen van die doelstelling. Het zijn sparringspartners en adviseurs met grote kennis van zaken.

WAT IS .NET?

.NET is een applicatieframework, waarin verschillende applicaties en bibiliotheken, geschreven in diverse programmeertalen, worden samengebracht. Zo kan .NET prima overweg met asp.net, met C# en andere programmeertalen die zich specifiek richten op het .NET platform. Voor Java Developers is er een aparte programmeertaal ontworpen door Microsoft; J#, zodat deze ontwikkelaars eenvoudig met het .NET framework overweg kunnen en bestaande Java applicaties kunnen overzetten. Daarnaast zijn er vele verschillende programmeertalen die een versie hebben, speciaal voor .NET.

 

Wil je graag weten wat onze .NET Developers kunnen betekenen voor jullie organisatie? Of ben je een ontwikkelaar en zou je graag eens met ons in gesprek willen om te kijken wat de groeimogelijkheden zijn? We gaan graag met jullie om tafel en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.