Java Developer

Het werken met Big Data past in een strategie of vormt zelfs een strategie. Achter iedere goede strateeg, staat een toegwijde specialst. Onze Java Developers zijn die specialisten, maar zij weten als geen ander hoe hun werkzaamheden in het grote plaatje passen. Deze ontwikkelaars vertalen data naar toepassingen, en toepassingen naar winst. Winst in tijd, in energie en natuurlijk financieel.

ONZE MENSEN

Bij Isatis Business Solutions werken we alleen met de beste ontwikkelaars. Mensen met ervaring en met begrip van een organisatie. Uiteraard begrijpt een Java Developer JavaScript en de mogelijkheden daarvan perfect. Maar minstens zo belangrijk is dat de ontwikkelaar weet welke schakel het is in een groter traject. Big Data vertalen naar oplossingen en winst, daar ligt onze kracht. Onze Java ontwikkelaars zijn toegewijd om hun rol in dit verhaal zo goed mogelijk te vervullen. Uiteraard wordt de continue verandering binnen Java nauwlettend in de gaten gehouden en zijn onze mensen altijd op de hoogte van die laatste ontwikkelingen.

WAT IS JAVA?

Java is een programmeertaal, ook wel bekend als JavaScript. Het is niet afhankelijk van een platform en is mede daarom populair. In kleine apparaten wordt het veel gebruikt, maar ook voor het schrijven van games. Sinds de opkomst van Android is Java erg populair onder ontwikkelaars. De programmeertaal is webbased en daarmee eenvoudig in te zetten in de online omgeving.  Dit gebeurt dan ook veel. Door de brede acceptatie krijgt Java veel ruimte om zich snel te ontwikkelen.

 

Wil je graag weten wat onze Java Developers kunnen betekenen voor jullie organisatie? Of ben je een ontwikkelaar en zou je graag eens met ons in gesprek willen om te kijken wat de groeimogelijkheden zijn? We gaan graag met jullie om tafel en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.