C# Developer

.Net werkt met verschillende programmeertalen, waaronder C#. Het is zeer flexibele programmeertaal en door de vele mogelijkheden werken wij graag met C# Developers. Deze ontwikkelaars zijn bekend met de verschillende Big Data-vraagstukken en weten wat hun rol is. Onze C# Developers zijn professionals met ervaring. Ze zijn meester in data, maar weten ook welke bedrijfs- of marketingoplossingen er mogelijk zijn. Ze zullen zich nooit blindstaren op de materie, maar jullie organisatie ook uitdagen tot het stellen van goede vragen en zo de data voor je te laten werken.

ONZE MENSEN

Om het grotere geheel goed te laten werken, heb je strategen en specialisten nodig. De strategie stippelen we samen met jullie uit, de specialisten leveren wij. Onze C# Developers zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast hebben wij profijt van de ervaring die wij opdoen in de diverse branches en op de trajecten waarin we werkzaam zijn. Ieder traject geeft ons team meer ervaring en die ervaring wordt gedeeld. Zo leren onze ontwikkelaars van elkaar en zetten ze deze kennis in voor jullie organisatie.

WAT IS C#?

Als één van de twee grootste programmeertalen binnen de .NET omgeving is C# belangrijk in de ontwikkeling van allerlei (web)applicaties. Het is geen eenvoudige taal en vraagt om grote kennis en kunde. Het valt onder de hogere programmeertalen, wat zoveel betekent als dat het meer complex is. Het idee is dat de C# Developer zo helder mogelijk specificeert wat een programma moet doen. Dergelijke talen zijn vrij abstract en niet afhankelijk van een type machine. C# is ontwikkeld door Microsoft en kan gezien worden als een antwoord op Java.

 

Wil je graag weten wat onze C# Developers kunnen betekenen voor jullie organisatie? Of ben je een ontwikkelaar en zou je graag eens met ons in gesprek willen om te kijken wat de groeimogelijkheden zijn? We gaan graag met jullie om tafel en kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.