CONSULTANCY

Data Solutions

Onze data solutions experts verlenen advies en oplossingen op het gebied van business intelligence, data engineering en data-analyse. Ons team van ervaren professionals heeft een diepgaand begrip van hoe data kan worden gebruikt om groei en succes van een bedrijf te bevorderen.

Of je nu hulp nodig hebt bij het opzetten van een datawarehouse, het implementeren van een business intelligence tool of gewoon beter wilt begrijpen wat jouw data zeggen en data-gedreven beslissingen wilt nemen, wij zijn hier om je te helpen. We bieden een scala aan diensten die bedrijven van alle maten moeten helpen het maximale uit hun data te halen.

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over hoe we jouw bedrijf met onze diensten kunnen ondersteunen.

Over ons

Ons team bestaat uit dé experts die nodig zijn om bedrijven te helpen waarde uit hun gegevens te halen om betere beslissingen voor uw bedrijf te nemen.

Onder data solutions verstaan wij business intelligence, data analyse en data engineering – belangrijke ingredienten voor een bedrijf dat datagedreven wilt leren werken.

Aangezien dataoplossingen continu in ontwikkeling zijn is het belangrijk elk vraagstuk grondig te bekijken en op basis van de aanwezige informatie te bepalen wat de juiste stappen zijn om te nemen.

Team Data Solutions

Maak hier kennis met een selectie van ons team aan specialisten en kom met ze in contact. 

Bekijk onze cases

De Volksbank

Casus

Ontwikkelen nieuwe data warehouse voor de volksbank

Op basis van een bronanalyse wordt de data uit het Force systeem één-op-één ontsloten naar de Teradata EDV laag (de Elementaire DataVault laag) van het datawarehouse. Om dit realiseren is ETL (Extract – Transform – Load) gebouwd voor het inladen van deze data. Vervolgens zijn met SAP Powerdesigner de mappings gemodelleerd tussen de EDV laag naar het nieuwe datawarehouse datamodel. Dit nieuwe datawarehouse datamodel is gebaseerd op het Teradata FSDM datamodel (Financial Services Data Model).

Belastingdienst

Casus

Vernieuwing informatieproducten en koppeling aan databronnen

Van behoefteverkenning en requirements ophalen, het selecteren van de relevante data, deze koppelen, structureren, analyseren, automatiseren, testen om vervolgens een heldere visualisatie op te leveren. Onze consultant voelt goed aan wat de Belastingdienst nodig heeft en vertaalt dit naar informatiebehoeftes en analytische oplossingen. Hij combineert zijn breed kennis van ontwerpen, vernieuwen, analyseren en programmeren om bestaande informatieproducten een nieuw leven te geven.


Achmea Bank

Casus

Agile transformatie en proces optimalisatie bij de Achmea Bank

Onze data solutions consultant maakt deel uit van een Agile Scrum ontwikkel team dat zich bezig houdt met het ontsluiten van bank data van zowel externe als interne partijen. Naast het begeleiden van de Product Owners en het team Agile/scrum is hij werkzaam aan integrale verbeter trajecten en proces optimalisatie voor zowel de business, de ontwikkelaars en de data.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?