CONSULTANCY

Data Science

Data scientists helpen jou met het modelleren en analyseren van je data. Ze schrijven algoritmen, automatiseren processen en gebruiken geavanceerde technieken om jouw bedrijf verder te helpen. Als ware detectives vinden ze de kernproblemen in je business, en lossen deze op.

Over ons

Zo complex als de wereld is, zo breed inzetbaar zijn onze data scientists. Wij hebben Data Scientists met passie in huis, die dagelijks werken aan de nieuwste vraagstukken. Business cases zoals sales forecasting, predictive maintenance en anomaly detection zijn uitdagingen waar wij graag onze tanden in zetten.

Wij zijn actief in de financiele sector, bij de overheid en zorginstanties. Wij leveren data science oplossingen in de vorm van forecasting voor Mosadex E-health, risk analysis voor Eqipa, en Natural Language Processing voor RespectZorg. Alle essentiële kennis over data science is bij ons in huis.

Team Data Science

Maak hier kennis met een selectie van ons team aan specialisten en kom met ze in contact. 

Eerdere projecten

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.

 

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?