CONSULTANCY

Data Management

Data management omvat het verzamelen, organiseren, beschermen en opslaan van de gegevens van een organisatie. Het gaat er niet alleen om de administratie georganiseerd en up-to-date te houden- het gaat er ook om ervoor te zorgen dat nieuwe projecten of initiatieven gebruik maken van de meest actuele gegevens, zodat ze met succes kunnen worden uitgevoerd.

Naarmate organisaties gegevens met ongekende snelheden creëren en gebruiken, worden oplossingen voor data management essentieel om dataprocessen te centraliseren, formaliseren en in goede banen te leiden. Kom in contact met onze experts om ervoor te zorgen dat jouw data efficiënt en effectief wordt beheerd.

Over ons

 Data Management speelt een centrale rol in datagedreven werken. Het vormt de basis van waaruit datavraagstukken op een efficiënte manier opgepakt kunnen worden door onder andere Business Analisten en Data Scientists.

Onze data management specialisten hebben ervaring met data uit verschillende systemen en sectoren. Neem contact met ons op voor hulp bij:

– Centralisatie van data uit bronnen zoals CRM en ERP-platforms

– Beheer van databases zoals Oracle, MySQL en Microsoft SQL Server

– Opleiden van data management specialisten

Team Data Management

Maak hier kennis met een selectie van ons team aan specialisten en kom met ze in contact.

Isatis Business Solutions is een werkgever met gelijke kansen. We vieren diversiteit en zetten ons in voor het creëren van een inclusieve omgeving voor alle medewerkers. Anders maakt ons beter.

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Rene via:

Shannon Els

Lead Data Management

I help clients make sense of complex data landscapes through the use of change management in the context of data management and data governance.

George van Oevelen

Business Analist/Data Steward

I am a strategic and analytical thinker. Always interested in the broader perspective to enable better solutions. I value teamwork and open discussions.

Anne Klaver

Data Scientist

I am passionate about data science. I take pride in my programming abilities and I am a dedicated and analytical worker.

Kom in contact

Contact Form Demo