CONTACT ONS

Kom in contact met IBS

Bereikbaarheid

Met openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal rijden de volgende buslijnen:

Syntus streekbus 102 richting Woerden via De Meern.
Syntus streekbus 107 richting Gouda via De Meern.
U-OV 24 richting De Meern-Oost via Oudenrijn.

In alle gevallen moet u uitstappen op Papendorp-Noord. Vanaf daar is het ongeveer vijf minuten lopen.

Met Auto

A2 vanuit Amsterdam
Neem op de A2 afslag 8 – Utrecht-Langerak en volg de borden Utrecht-Papendorp. Volg de rechterrijstrook om verder te gaan richting de Stadsbaan Leidsche Rijn. Sla rechtsaf naar de Stadsbaan Leidsche Rijn (borden naar Utrecht-Papendorp). Volg de 2 linkerrijstroken om linksaf te slaan naar het Marinus van Tyrusviaduct. Sla rechtsaf naar de Van Deventerlaan.

A12 vanuit Arnhem/Amersfoort/Hilversum
Neem op de A12 afslag 16 en volg de borden Nieuwegein. Volg de 2 linkerrijstroken om schuin linksaf te slaan naar de Papendorpseweg. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

A2 vanuit Den Bosch
Volg op de A2 de 2 rechterrijstroken om afrit 6 t/m 8 te nemen naar de Ring A2 richting Maarssen/Utrecht/N230. Houd rechts aan en rij door op de Afslagen 8a-Utrecht-Papendorp. Sla rechtsaf naar de Taatsendijk. Sla rechtsaf naar de Mercatorlaan. De Mercatorlaan draait iets naar links en wordt de Orteliuslaan. Sla rechtsaf naar de Marinus van Tyruslaan/het Marinus van Tyrusviaduct. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

A12 vanaf Den Haag/Rotterdam
Neem op de A12 de afrit 16 t/m 18 – Knooppunt Oudenrijn. Sla rechtsaf naar de Taatsendijk. Sla rechtsaf naar de Mercatorlaan. De Mercatorlaan draait iets naar links en wordt de Orteliuslaan. Sla rechtsaf naar de Marinus van Tyruslaan/het Marinus van Tyrusviaduct. Sla linksaf naar de Van Deventerlaan.

Parkeren

Isatis heeft 76 parkeerplaatsen beschikbaar, verdeeld over de garage en het buitenterrein. Tevens beschikken wij over 12 laadpalen; deze bevinden zich bij binnenkomst van de garage direct rechts. Fietsen kunnen worden gestald in de parkeergarage in de daarvoor bestemde rekken.

Ben je klaar voor een partner in Big Data?

Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan

Een afspraak maken duurt een paar minuten. Een partner vinden die betrokken is kan een leven lang duren.

Kom in contact

Contact Form Demo

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?

Neem contact op met Rene via:

Anne Klaver

Data Scientist

I am passionate about data science. I take pride in my programming abilities and I am a dedicated and analytical worker.