BI & Data Consultancy

Onze specialisten voorzien organisaties in hun behoeften op het gebied van data. Deze behoeften zijn voor elk bedrijf anders; daarom hebben wij meerdere teams van consultants met diverse achtergronden. Samen met onze hen werken we aan uiteenlopende uitdagende projecten voor opdrachtgevers in verschillende segmenten.

Bij Isatis Business Solutions hechten wij veel waarde aan het geven van het juiste advies. Elk vraagstuk word grondig bekeken en op basis van de aanwezige informatie bepalen we samen met organisaties wat de juiste stappen zijn om te nemen. Als jullie organisatie dus op zoek is naar een goede partner en advies wil rondom BI en Big Data vraagstukken, helpt Isatis Business Solutions jullie graag verder.

Data Solutions

Onze Data Solutions consultants maken jouw data inzichtelijk en actie-gericht. Zij helpen jou om datagedreven beslissingen te maken.

Data Management

Onze Data Management consultants zorgen ervoor dat dataprocessen in jouw bedrijf gecentraliseerd en geformaliseerd worden. Essentieel voor elk datagedreven bedrijf.

Data Science

Onze Data Science consultants vinden relevante verbanden in grote hoeveelheden (on)gestructureerde data en ontwikkelen modellen die met hun voorspellende waarde jouw vragen beantwoorden.

Agile Product Management

Onze Agile Product Management consultants helpen jouw bedrijf optimaal te presteren. Zij faciliteren en ondersteunen jouw bedrijfsvoering binnen een Agile werkomgeving.

Cases

De vraagstukken die wij kregen van onze klanten en onze oplossingen

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?