BI & Big Data Consultancy

Wij hebben al vele jaren ervaring binnen de sector en met onze specialisten helpen wij iedere organisatie graag stappen te maken en zich klaar te maken voor de toekomst. Samen met onze consultants werken we aan uiteenlopende uitdagende projecten voor diverse opdrachtgevers in verschillende segmenten.

Consultancy

Bij goede ondersteuning op het gebied van Business Intelligence en Big Data hoort natuurlijk goede consultancy. Bij Isatis Business Solutions hechten wij dan ook veel waarde aan het geven van het juiste advies bij vraagstukken rondom Business Intelligence en Big Data. Aangezien BI en Big Data constant in ontwikkeling zijn is het belangrijk elk vraagstuk grondig te bekijken en op basis van de aanwezige informatie te bepalen wat de juiste stappen zijn om te nemen. Als jullie organisatie dus op zoek is naar een goede partner en advies wil rondom BI en Big Data vraagstukken, helpt Isatis Business Solutions jullie graag verder

Business Intelligence

Onze Business Intelligence consultants maken jouw data inzichtelijk en actie-gericht. Zij helpen jou om datagedreven beslissingen te maken.

Data Management

Onze Data Management consultants zorgen ervoor dat dataprocessen in jouw bedrijf gecentraliseerd en geformaliseerd worden. Essentieel voor elk datagedreven bedrijf.

Data Science

Onze Data Science consultants vinden relevante verbanden in grote hoeveelheden (on)gestructureerde data en ontwikkelen modellen die met hun voorspellende waarde jouw vragen beantwoorden.

SCRUM

Onze SCRUM consultants helpen jouw bedrijf optimaal te presteren. Zij faciliteren en ondersteunen jouw bedrijfsvoering binnen een Agile werkomgeving.

Cases

De vraagstukken die wij kregen van onze klanten en onze oplossingen

Rene de Jongh

Rene de Jongh

Antwoord normaal gesproken binnen een uur Isatis tijden zijn: ma tm vr: van 09:00 to 17:00

I will be back soon

Rene de Jongh
Hee, mijn naam is Rene 👋
Welkom bij Isatis Business Solutions. Hoe kan ik je helpen?
Neem contact op met Rene via:
chat Vragen?